برو به محتوای اصلی
Mona golnaz
Mona golnaz، راهنمای گردشگری

غذاهای اصیل قشم که در کل استان هرمزگان رواج دارند ، خانواده ی حواری ها هستند ، حواری همون استانبولی پلو خودمون با این تفاوت که سبزی قلیه ماهی و ماهی رو به برنج اضافه میکنند و بهش میگن حواری ماهی ، و همینطور وقتی میگو یا مرغ اضافه کنند حواری میگو و مرغ میسه اسمش . پودینی کوسه و همچنین خوراک صدف دریایی و زیبوتی که ماهی سرخ شده ی بزرگ رو به این اسم خطاب میکنند هم از غذاهای خوشمزه و عالی قشم . اما برای صبحانه انواع حبوبات پخت شده به علاوه ی پیراشکی های محلی که بهش چمچمه و نان تمشی و بلولوت که ورمیشل پخته شده با شکر . فکر کنید به همه ی این غذاهای خوشمزه یک چایی زنجبیل با کیک محلی اضافه بشه .

کیک های محلی شون هم به نام ها « حلکه ای ( مثل نان ترد ویتاناست ) و ادویه تند داره » کیک های خوشمزه ی محلی که اسم خاصی نداره به علاوه ی زولبیاهای نارنجی رنگ که ادویه دار هستند ، جالب بدونید که اگر به کشور عمان سفر کنید کل غذاهای قشمی تنها با تغییر نام در ریتورانها و فروشگاههای اونجا عرضه میشه . 

همچنین میوه ی «گارم زنگی » همون لئوز که یک میوه ی آفریقایی در جزیره قشم پیدا میشه . 

و همینطور بهترین رستورانهای شهر قشم اول 

رستوران خاله مریم که دقیقا در پست قلعه پرتغالیهاست و یک اتاق توی خونه ی خاله مریم که تمام صندلی هارو توی کوچه چیده و من همه ی مسافرهامو حتما شب اول به اونجا میبرم ، همچنین رستورانهای مجلل اش رستوران های الوند در هتلهای الوند ، رستوران نعیم و گروهی از فست فودها و خوردنی ها که در استریت فود قشم در خیابان دانش قرار داره .

ولی اگر من باشم کل غذاهامو در ذوستاهای قشم میخورم مثل : 

خونه ی خانم جمیله محمدزاده در رویتای برمه خلف

خونه ی محمدصالح امینی روستای طبل

خونه ی اسحاق در شیب دراز

خونه ی زینت دریایی در سلخ 

خونه افشین هنگامی در جزیره هنگام

خونه خانم حریری و خاله زهرا در جزیره هرمز 

۰
نمایش سوال